Hidrotopconstruct.ro

Despre Noi

      
         HIDRO TOP CONSTRUCT este o companie ce are ca obiect de activitate executia lucrarilor de hidroizolatie cu membrane bituminoase, impermeabilizarea cu ajutorul cimenturilor osmotice, realizarea de termosisteme, aplicarea pavajului si bordurilor, realizarea de tamplarie (PVC sau aluminiu), efectuarea lucrarilor de amenajari interioare, precum si distributia de materiale de constructii, raspunzand cerintelor diversificate ale clientilor sai prin solutii moderne si practice.
         

        Timpul acordat intelegerii solicitarilor, calitatea executiei, incadrarea in timpul alocat, intelegerea clientilor ca un partener de durata, oferirea celor mai bune solutii comerciale si tehnice, serviciile de calitate oferite, promptitudinea, seriozitatea, flexibilitatea sunt motivele pentru care HIDRO TOP CONSTRUCT a fost aleasa ca partener pentru firme ca: IRIDE, COIFER, TERNA, STRABAG, TOTAL CONFORT, ARCOM, BOGART, FORETIS, BOVIS, GVU BUILDING.

 Societatea Comerciala HIDRO TOP CONSTRUCT SRL este o societate cu capital integral privat, în baza contractului de societate din 2006 si este înregistrata, potrivit prevederilor legale, la Registrul Comertului Bucuresti sub numarul J40/6533/2006, avand cod Unic de identificare Fiscala 18597298- Atribut Fiscal Ro.

 Sediul social al subscrisei este in Bucuresti, Sector 2, Soseaua Pantelimon nr.326, bloc D2, scara A, etaj 2, ap.7.

 Punctul de lucru al societatii este situat in Bucuresti, str. Stefan Voda, nr. 27A, sector 5 , tel/fax; 021 450 74 09.

Coordonate electronice: E-mail: officehidrotop@gmail.com, office@hidrotopconstruct.ro; Web: www.hidrotopconstruct.ro.

HIDRO TOP CONSTRUCT S.R.L. este o companie romaneasca, ce are drept obiect de activitate executia lucrarilor de:

 termo si hidroizolatie terase,cu membrane bituminoase, membrane lichide

 hidroizolatie cu membrana bituminoasa poduri

 termoizolatie fatade cladiri (termosistem)

 impermeabilizare cu cimenturi osmotice

 realizare sape de ciment si sape autonivelante

 turnari betoane,

 realizare pardoseli epoxidice si poliuretanice

 amenajari interioare (gips-carton, tavan casetat, tencuieli, glet, vopsitorii lavabile, montaj usi, placari ceramice, montaj parchet, placari cu piatra naturala,montaj obiecte sanitare)

 amenajari exterioare (infrastructura drum, montaj pavaj, montaj borduri, turnat asfalt, montaj piatra cubica, placari ceramice, amenajare spatiu verde)

 infrastructura si suprastructura case unifamiliale

 inchiriat pompa de beton CIFA raspunzand astfel cerintelor diversificate ale clientilor sai prin oferirea unor solutii modern, practice si durabile.

Compania se afla in plina evolutie, succesul nostru se bazeaza pe "echipa", unde recunoasterea valorilor noastre comune ne conduc catre performanta si catre proiecte deosebite, in care sunt implicate societati din inteaga lume.

De asemenea societatea este angrenata incepand cu anul 2013 in proiecte de tip Grand, in care se construiesc imobile cu destinatia de “ansambluri rezidentiale la cheie”, aici intrand o vasta tipologie de lucrari precum cele structura, cele de instalatii electrice, cele termice, cele sanitare, lucrarile de finisaje interioare si exterioare, parcari, gradini suspendate, oaze de liniste.

Timpul acordat intelegerii solicitarilor, calitatea executiei, incadrarea in timpul alocat, intelegerea clientilor drept un partener de durata, oferirea celor mai bune solutii comerciale si tehnice, serviciile de calitate oferite, promptitudinea, seriozitatea, flexibilitatea sunt motivele pentru care HIDRO TOP CONSTRUCT S.R.L. a fost aleasa ca partener de nadejde pentru firme din arii cat mai variate de la Asociatii de Proprietari, la Mall-uri, Complexe Rezidentiale, Institutii Publice, Companii Private.

Interesul pentru calitatea serviciilor prestate ne-a indrumat ca, in anul 2011, sa implementam si sa dezvoltam un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN 9001:2008 , management de mediu in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005, management de sanatate si securitate a muncii in conformitate cu cerintele standardului SR OHSAS 18001:2008.

Mentionam ca aceste ISO-URI se reinnoiesc anual in baza unor audituri realizate special in acest sens.

Compania HIDRO TOP CONSTRUCT S.R.L. prezinta urmatoarele trasaturi caracteristice: 
- capital integral privat
- activitate profitabila;
- dispune de resurse umane calificate pentru executia tipurilor de lucrari de constructii prezentate anterior si autorizate la terti prin declaratiile pe propria raspundere date in fata organelor competente.
- managementul detine inclusiv competenta tehnica si experienta relevanta în domeniu, fiind capabil sa se adapteze la toate solicitarile economiei de piata.

In final, dorim sa facem urmatoarea precizare: Pe o piata unde exigenta beneficiarilor este in continua crestere, noi ne asiguram ca serviciile realizate de catre echipele noastre sa fie calitative, dand dovada de inalt profesionalism, tact, modalitate rapida de rezolvare a situatiilor semnalate, incadrarea in graficele de prestare/ executie agreate de catre parti, respectarea in detaliu a punctelor critice.

 

SEO