Hidrotopconstruct.ro

Produse Vandex

PRODUSELE VANDEX

1. VANDEX SUPER - Mortar de impermeabilizare pentru suprafete din beton supuse actiunii apei, cu sau fara presiune.

VANDEX SUPER se livreaza sub forma de pulbere in saci de 25 kg si pentru aplicare necesita numai amestecarea cu apa.

Poate fi aplicat la: subsoluri, piscine, rezervoare, poduri, etc. Dupa aplicare, previne orice tentativa de infiltrare a apei (chiar sub presiune).

2. VANDEX BB75 - Mortar impermeabil. Aplicabil pe suprafete din beton, zidarie sau tencuiala.

3. VANDEX UNI MORTAR 1 - Mortar de impermeabilizare si reparatie. Avizat pentru contactul cu apa potabila.

4. VANDEX PLUG - Compus de etanşare rapida pe bază de ciment. Este durabil, avand caracteristici mecanice ridicate.

VANDEX PLUG este un ciment hidraulic, folosit pentru etanşarea rapidă a infiltraţiilor/exfiltraţiilor locale sau în câmp.

VANDEX PLUG poate fi folosit pe următoarele straturi suport: beton, tencuiala, caramida, piatra.

5. VANDEX EXPASEAL B PLUS - Cordon de etansare expandabil. Are o inalta elasticitate.

6. VANDEX INJECTION MORTAR - Bariera retroactiva contra umiditatii ascensionale. Elimina igrasia la orice tip de zidarie.

Vandex Injection Mortar obtureaza toti porii si microfisurile din suport. VIM se aplica prin injectare in orificiile realizate in stratul suport.

7. VANDEX RAPID S - Mortar impermeabil cu actiune rapida. Este rezistent la incarcare dupa numai cateva ore. Este rezistent la apa si umiditate.

8. VANDEX RAPID M - Mortar de reparatie impermeabil cu actiune rapida.Este rezistent la incarcare dupa numai cateva ore. Este rezistent la apa si umiditate. Destinat suprafetelor orizontale si verticale din beton sau zidarie.

9. VANDEX RAPID XL - Mortar de reprofilare rapid, monocomponent, ranforsat cu fibre. Este rezistent la incarcare dupa numai cateva ore. Pentru suprafete din beton, orizontale sau verticale. VANDEX RAPID XL rezista la actiunea apelor uzate menajere.


TERMENUL DE GARANŢIE AL PRODUSELOR VANDEX

Materialele VANDEX pot fi păstrate în depozit un an. Materialele trebuiesc păstrate la uscat şi la temperaturi pozitive. Fiecare sac sau recipient de plastic trebuie sa fie etans in momentul depozitarii.

 

SEO