Hidrotopconstruct.ro

Impermeabilizare piscina

Impermeabilizare piscina - constructie existenta

Etapa 1

Se execută o spălare energică cu jet hidraulic la o presiune de cca 160 - 240 barr pe toată suprafaţa sau cu apă în exces în cazul suprafeţelor verticale.

Etapa 2

Se execută reparaţiile eventualelor segregări, rosturi de turnare segregate, a fisurilor cu Vandex Uni Mortar. Se execută scafa de etanşare a rostului radier – perete din Vandex Uni Mortar.  

Etapa 3

Se prepară un mortar Vandex Uni Mortar conform Fişei Tehnice a materialului. Prepararea se face manual sau cu mixer electric. Dacă după încetarea agitării materialul prezintă o priză falsă se reia agitarea pentru câteva minute fără a adăuga apă.

Etapa 4

Se aplică mortarul Vandex Uni Mortar ( 8mm grosime ) cu o bidinea cu păr tare sau mecanizat, pe suprafaţa pregătită conform etapei 1 şi 2.

Etapa 5 

Se prepară un mortar Vandex BB75 conform Fişei Tehnice a materialului. Prepararea se face manual sau cu mixer electric. Dacă după încetarea agitării materialul prezintă o priză falsă se reia agitarea pentru câteva minute fără a adăuga apă.

Etapa 6

Se aplică mortarul Vandex BB75 ( 3mm grosime ) peste stratul de Vandex Uni Mortar cu o bidinea cu păr tare sau mecanizat, pe suprafaţa pregătită conform etapei 1 şi 2.

Etapa 7

Post-tratamentul constă în udarea uşoară de câteva ori pe zi, timp de 4-5 zile fără a lăsa apă în exces.

 

 

SEO