Hidrotopconstruct.ro

Produse Xypex

MATERIALELE XYPEX

1. XYPEX “CONCENTRATE” - o pulbere gri care se amestecă cu apă şi se foloseşte la construcţii de beton, într-un singur strat, sau două straturi. CONCENTRATE conţine cele mai multe produse chimice active din gama de produse XYPEX.
Este destinat etanşarii rosturilor nepermanente la construcţii, reparaţii fisuri, segregări, etc.

2. XYPEX MODIFIED - se foloseşte ca strat urmator, peste CONCENTRATE.
MODIFIED produce o suprafaţă mai rezistentă, ajută la maturarea stratului de CONCENTRATE peste care se aplică si se poate folosi ca alternativă la izolaţii hidrofuge cu bitum şi carton asfaltat la elemente de beton.

3. XYPEX “PATCH’N PLUG” este o pulbere cenuşie, care în amestec cu apa creează un material destinat stoparii infiltratiilor de apa. Opreşte apa ce se infiltrează în câteva secunde, se foloseşte la plombarea ancorajelor de cofraj, a segregărilor, etc.
Pentru impermeabilizări, se foloseşte împreună cu XYPEX CONCENTRATE.

4. XYPEX ADMIX C-1000 este o pulbere cenuşie ce conţine o cantitate sporită de aditivi necesari impermeabilizării întregii mase de beton sau mortar preparat. Se adauga în proporţie de 2,00% până la maxim 5,00% faţă de cantitatea de ciment.
Produsele se utilizează în cazul în care se doreşte obţinerea unui beton sau a unui mortar impermeabil după întărire şi post tratament, fără a necesita alte operaţii.

5. XYPEX MEMBRANĂ CIMENTOASĂ FLEXIBILĂ este un produs cimentos pe bază de polimeri care se utilizează la etanşarea rosturilor permanente sau a fisurilor care lucrează la construcţii cu probleme. Datorită caracteristicilor materialului cimentos ce se foloseşte la obţinerea acestei membrane pe lângă aderenţa deosebită la suporturi umede generează şi un
proces de cristalizare în suportul pe care îl acoperă conducând în final la impermeabilizarea zonei şi etanşarea elastică a rostului.

TERMENUL DE GARANŢIE AL PRODUSELOR XYPEX

Materialele XYPEX pot fi păstrate în depozit un an. Materialele trebuiesc păstrate in locuri uscate şi la temperaturi pozitive.  

SEO